så har det varit jul

och äntligen är det över. Jo vi har haft det ganska mysigt men delar av vår familj gör att familjesammankomster mest liknar vid en lars norén pjäs. men nog var det trevligt både igår och idag,
lite klappar delades ut men inte så farligt mycket. skönt, för det är så mycket stimm med det.

alma fick en dansmatta idag och en ficklampa. ficklampan var extremt uppskattad. hon gillade verkligen den. så gullig hon är det lilla livet.

för att skriva om något helt annat så har hon börjat sova hela nätterna. trodde aldrig denna dagen skulle komma. käns farligt att jinxa det men hoppas det håller i sig. underbart att slippa vakna varje natt.


lite lätt berusad..

semester

i ett regnigt Wien. men mysigt är det ändå. tillsammans med Elisabeth, nIklas och familjen min åkte iväg imorse till Max i Wien, tyvärr regnar  det men va fan, ingen har väl dött av lite regn. Alma är som vanligt en nöjd lite prick. Äntligen fick kristian följa med på semster och det känns ju bra.

nu skall vi äta god mat som gosemaxen lagar. återkommer med ilder och annat skoj. 



detta är det vi sysslar med!

en liten film om capoeira gruppen, mamma undrade ju vad det var vi egentligen gjorde. det är sanning med modifikation, för dessa som är med på filmen är sjuuukt duktiga och jag har lång väg dit:)


igår var jag och bakade pepparkakshus hemma hos elisabet, det var mysigt. snart kommer det upp lite bilder. alma var dessvärre inte med, hon föredrog att sova.