bilder bilder och lite mer bilder














slutt prutt finale

nu var det klart..

ja nu är vi då ett gift par. haha, det känns faktiskt galet. men riktigt grymt. fint blev det och allt gick enligt planen. TUSEN MILJONER TACK för att ni kom och för alla presenterna och inte minst alla fina tal.
det har faktiskt varit lite stiltje nu, liksom lugnet efter stormen. nu måste jag ha nya projekt att leda, jag måste hitta på något nytt, något riktigt kul, kreativt och riktigt mäktigt. håll till godo, det kommet, än vet jag inte riktig vad bara men vafaen, det löser sig.
imorgon börjar jobba och det känns väl sådär, mjukstart, ett par timmar imorgon, sen lugnt på måndag. Alma börjar äntligen på montessori. vi var där och hälsade på i torsdags och det verkar riktigt bra faktiskt. stort som bara den och en massa finurliga kreativa rum. hon verkade gilla det, skall se så det går bra, vi får ta det lugnt så blir det hur bra som helst.
har inga bilder här på denna datorn, så jag skall bara byta dator sen kommer det bildbomb.
en valp kvar att sälja, så vill någon bli lycklig ägare till en liten underbar pojke så hör av er. '

på lördag smäller det!

jajamensan, nu snart äntligen är det dags. klänningen hänger i garderoben, ringarna finns på plats, allt är nästan fixat. härligt. det kommer bli så fint så fint. vilken fest det skall bli. jag hoppas att ingen går hem före tre. haha.
Alma ska såklart vara med hela tiden. vi laddar med vagn och välling, ett vinnande konsept:)

valparna växer och nu är det bara två pojkar kvar. så nu får ni skynda er om ni är sugna!! dom är så söta och alma älskar dom och bär runt på dom som det vore hennes små gosedjur. men hon är väldigt duktig med dom. fina lilla.

just nu sitter jag själv hemma, väntar på att sofi skall komma och göra mig vackrare, skall prova så allt funkar inför lördag. vilket meck alltså, känner mig lite som en prinsessa. haha.

farmor har åkt hem igen, men det var mysigt att ha henne här, hade jag kunnat så hade jag tvingat  henne att bo här med oss. gulletanten.

om två veckor börjar alma på nytt dagis, tror det blir bra, en bit och köra bara men det skall nog lösa sig. vi får cykla lite tidigare eller så får vi hoppas att mopeden håller vad den lovar och startar varje morgon så vi kan nyttja den.

Jag och kristian lyxade till det i samband med hans födelsedag och stack till göteborg för att se the queen of pop. MADONNA! Vilken grej, det var riktigt coolt. väldigt glad att vi fick tag på biljetter och att vi stod ut, trots två timmar i ösregn. fy fan. men det är väl bara att bita ihop antar jag. kul var det iallafall.

igår spenderade vi hela dagen i danmark tillsammans med mamma och babbo, mysigt med Zoo och annat kul. lilla damen var verkligen peppad över djuren. jag är inte överexalterad av idéen att ha djurparker men ja, jag blev glad när alma var så peppad.





vattkoppen





nu är det slut för idag!