ledig idag

som vanligt har vi varit lite duktiga och gjort ärende och sen har vi varit lite duktiga och vilat:)
jag vaknade kl 5 i morse och hade förhoppning om att gå och träna men jag var faktiskt helt medvetslös, så det får bli ikväll istället. fast jag fortfarande är medvetslös så är det lite bättre.

carro har varit här och hängt lite och alma blir lika glad varje gång. det är mysigt. skönt att vara ledig samma dag som en av sina fina vänner så slipper man sitta själv. eller ja, själv är jag ju inte, jar har ju ett djur och ett gosebarn hemma också.

nu är inbjudningskorten ute och en massa saker fixade. skall fixa kläder till alma, svårt med storlek om man skall beställa  redan nu, men vi får se, det löser sig säkert.

alma har fått lite färg på dagis, alltså blivit lite solad, måste komma ihåg att sätta solskydd på henne på morgonen. men hon ser fin ut när hon inte är aldeles genomskinlig som hon annars har en tendens till!

vi håller på att göra om på almas rum, skall så fort jag kan hämta en hylla i lund som hon skall ha där inne, så blir det nog fint och mysigt. måste försöka organisera där inne lite bättre.

nu har dom börjat gräva upp vår innergård, med lite tur är den klar innan sommaren är slut, just nu är där bara hål rakt ner, ser helt galet ut. men dom borrar och härjar så det blir säkert fint till slut. så vi inte behöver lida ihjäl oss för det är så varmt och vi inte har en balkong. sjukt peppad på ett hus, men mindre peppad på att flytta och allt som hör det till. det får bli en annan gång.

Påsk och fint väder.

ja äntligen har det fina vädret kommit. Vi är så lyckliga:)

dagarna bara springer förbi på kort tid har vi firat påsk, väldigt mysigt hemma hos mamma med hela familjen samlad, vi har fått en kusin som har förvandlats till ett litet sjalbarn, verkligen litet, han är bara ett litet gryn, vi har varit och firat lite påsk med nonno Zoltan, vi har varit på promenad i parken i solsken och en massa annat skoj.

vi har köpt en underbar resa, brasilien here we come:) synd bara att det är en halv evighet tills vi åker men som tiden springer nu så är vi snart iväg.

inbjudningskorten har nu hamnat på brevlådan så snart har ni dom:) känns som att saker börjar falla på plats och snart är vi i hamn med en massa saker. kristian får i dagarna sin fasta anställning, faktiskt värt att fira, vi är glada.


olivias hund passade på att krypa upp brevid alma på hennes pall, hunden är ju faktiskt väldigt liten och sjuuukt smidig...



alma är glad för sin kusin







damen ramlade precis över en ölburk...


så hittade vi rallybilar i parken.


jag ville våldspussas men divan var inte alls på..



nu har gullungen precis hoppat i säng och jag skall snart göra detsamma!

alma fick en ny kusin

ja helt plötsligt, en månad för tidigt, ploppade lilla william ut. gulliga gulliga bebis. alma fick en kusin och jag blev moster. känns nästan lika fett som att blivit mamma:)

barnet är så liiitet och så näpet, bara typ 2.2kilo och kanske 46cm lång/kort..gulle gulle gryn.
helgen har annars spenderats på loppis, ahh najs, äntligen är det igång igen. I love. så förmiddagen av det fina vädret gick till att loppisa, sedan tog alma och jag en promenad på stan, träffade Joel och åt lunch.
sen passade alma på att vila 2 timmar, det var inte igår hon vilade






så länge i stöten. skönt, jag fick shoppa lite ostört:)

träffade carro lite snabbt, tryckte en glass och sedan var det hem för att skynda till tåget och ta oss till hjärup. hängde där halva natten. mysigt.
Hem igen och sova. alma tyckte det var spännande att åka buss och tåg och allt annat man måste utstå för att resa kollektivt. har insett att det är det värsta jag vet. fan vad glad jag är att jag har bilen som denna helgen dock var på utflykt.

Alma tyckte dock att strapatsen var spännande.

idag har vi varit på kalas hos sannakusin och sedan hälsat på lillbebben. naw. en super mysig dag.
kristian har varit borta hela helgen så jag och alma har riktigt haft det mysigt ihop. men skönt nu när han är hemma igen och vi kan mysa lite.


syskon och kusiner




kusin fin och alma söt



lite missnöjd med sitt fynd


gullemormor och sötalma

slut för idag, nu har visst m2b somnat på soffan oxå, rakkans, blogga visst för länge..

kalas med crazy family..

helgen har absolut varit till belåtenhet, dock lite tröttsamt att jag jobbade men vi hade ju så mycket att stå i det var kul ändå.

åsa fyllde år och det skulle firas med pompa och ståt så efter jobbet i lördags så bar det av till väggarp och fest med dukat bord och grymt god mat. thank you thank you, you are far to kind..

sen hem, sova, ställa om helvetes klockan, sova kanske 4 timmar och upp och jobba igen. kul jul. sen var det dags för olivia att fylla år, så hem dit och frossa kakor och tårta. mums mums. där var hela crazy family samlad inkl 3 hundar, eller ja, två hundar och ett djur.
full rulle och alma var helt slut efteråt.


kalas nr 1


mellan kalasen passade gullegrynet på att göra sig fin.


bus med sessan


galen hund, den där lilla cleo..