hus och annat bus.

ojojoj, det känns faktiskt hyffsat overkligt. Vi har köpt ett hus:) ett ganska stort sådant oxå, med en liten trädgård, perfekt för oss och inte alls mycket att fixa, även det perfekt för oss. jippi!!
vi flyttar i mitten på februari så alla kan ju ladda med att hjälpa till:) Ni som kan vvs får gärna höra av er.
vår lägenhet är tillsalu nu såklart...ta en titt o se hur vi bor..
http://www.hemnet.se/beskrivning/557081
jag älskar verkligen vårt hem men det kommer förhoppningsvis bli riktigt grymt sen oxå:)
Idag gick jag och alma modevisning, på bröllopsmässan i lund, vi skulle visa våra klänningar från bröllopet. det var roligt, alma blev blyg men gjorde såklart succe ändå.
Kommer nog bilder därifrån snart.
nu skall ja njuta av lite Harry Potter och sen sussa riktigt gott.

spänningen är olidlig..

ohh kanske, kanske, kanske... ahhh håll tummarna nu, fan så här nära har vi inte varit innan!

känns roligt, jobbigt och lite stimmigt.

kalas idag..

o nu är jag faktiskt helt slut, alma och kristian oxå för den delen. alma somnade utan välling, det betyder en del.
allt gick hur bra som helst, alma verkade väldigt glad och helt nöjd med allt. en massa folk var här och det är sååå himla roligt nu när det börjar bli en massa barn i kretsarna.
jag känner mig som värsta husfrun, jag har bakat i flera dagar och idag har kristian städat som en galning och mitt i allt har vi hunnit springa på husvisning och tvätta.
huset var fint, eller ja allt, varenda vägg måste målas om men annars hur fint som helst. men lite dyrt med tanke på allt som måste målas, men vi får se vad som händer.
snart bär det av till brasilien så här blir resan typ, rio-ilha grande-rio-salvador- morro do sao paulo-salvador-Sao paulo-sverige. Vi är borta tre veckor och det kommer bli sååååå himla skönt. bara sol och bad, njuta av livet, äta god frukt, mysa av varandra och ha det helt ljuvligt. har bokat första tre nätterna nu på ett hostell i rio, verkar mysigt. gött.




alma peppad och ja sjuuukt nyfiken fast jag köpte presenten...


morgon tårta


sjukt nöjd med mina muffins:)


lite blyyg när alla sjöng för henne.


Dom snyggaste gästerna.

så klart vill inte sista bilden funka...

godnatt då. o tack alla ni som deltog i kaoset:)

snart är det kalas

och alma uttryckte att hon måste ha saker från polarn och pyret, för sånt märke har ALLA barnen på dagis. ahh börjas det redan vid tre årsålder?? herre min gud.
söndag blir det iallfall kalas så jag ska väl vara en duktig mamma och baka och härja så det blir riktigt mysigt. alma vill ha tårta så det får vi väl åstadkomma.
på söndag är de visning igen, hoppas det är fint och att inte en massa andra skall titta på samma.. måste alla andra leta efter samma hus som vi????

snart bär det av på resa, jag försöker boka inrikesflyg och efter 2 timmars letande så gick det inte att boka, ohhh jag ville nästan döda någon. wääääääää.

önska mig lycka till så vi kommer iväg ordentligt även i brasilien:)