deklaration

i vår familj älskar vi deklarationen:)

jag är även en mästare på att deklarera, så behöver ni mig så är det bara att hojta.

vi blev så glada att vi passa på att pussas lite.


nu skall jag bara våga göra det över internet så kanske man får sina kulor iår.

helg

wäää, måste alltid mina lediga helger vara så korta??

hur som haver så har vi faktiskt gjort en massa roligt och det har varit mysigt. Igår var jag och alma och tränade två timmar på morgonen, mysigt. Sen gick vi på handboll och malmö vann. det var ju tur iallafall. full rulle med prisutdelning och allt!

sen var det kväll och vi var sjukt trötta. jag hade kunnat sova i en vecka känns det som just nu. det blev flottig pizza, som dessutom blev fel så kristian fick cykla dit två gånger. mongon.

vakna tidigt som vanligt, upp och hoppa för idag har vi varit bjudna på brunch hos vänner i lund. supermysigt och ett riktigt bra initiativ. sen en sväng till affären och äntligen fick jag köpt min nya kamera, av den tröttaste jäveln i butiken, styr upp dig för fan.

en vända till nonno och fika lite, goda pannkakor och annat mys för att sedan avsluta dagen hos mamma med god mat och trevligt sällskap. nu känns det som jag har ätit hela dagen och det är väl typ sanningen. tur det är träning imon, längtar:)

alma stimma som en galning hos mamma, släpar fram allt hon kan hitta och stirrar med kitty så hon blir helt förvirrad!

nu sover alma, med hosta.. nooo inte sjuka igen, jag skall snart hoppa i säng för jag är SJUKT trött.


Godnatt

middag hos nonno

nu har vi precis kommit hem efter en god middag hos babbo. mysigt som vanligt och alltid garanterat god mat. i love.
olle och hennes mattias var också där samt deras stora hund. 

hunden blev helt paralyserad när vi plockade fram ett marsvin och skulle borsta den, eller som alma uttryckte sig " borsta musen mamma, borsta musen":.. olle visste inte riktigt hur hon skulle tolka det. men höjdpunkten på besöken hos nonno är när det är vård av marsvin:)


kitty var hyffsat sugen...


lyckades inte riktigt fånga hur pass hypnotiserad hon var..

nu sover alma och nu skall jag snart somna på soffan.. mys

molodifestivalen..

igår var vi hemma hos Carro och Henke och tittade på melodifestivalen. Tycker att det hela är ganska sjukt och jag är övertygad om att det är uppgjort. tröttsam tillställning och det kommer ändå gå åt helvete för sverige i den där baltiska finalen. men vi hade väldigt mysigt med carro, henke, fanny och rikard. Pappa K var hemma men alma och jag var dit. 

idag är det jobb för mig, så himla tröttsamt, hade tusen gånger hellre varit hemma och myst men dom andra. men men får väl dra in lite till brödfödan.


på onsdag är vi lediga igen och jag längtar redan. åsa kommer nog hit och myser lite, trevligt. 




handboll

idag har fanny och rikard varit med alma hela dagen, så slapp hon vara på bakteriedagiset. ju mindre ju bättre:)
kvällen avslutades med hennes första live handbolls match, det var roligt och hon var duktig och stod ut hela matchen. roligt, hoppas det blir fler gånger. vi tycker det är så mysigt att kunna göa lite saker på kvällarna så man inte bara sover och sover.
men nu är kl 21.34 och jag är trött och alma ligger så klart och sover.

imorgon är det jobb för mig sedan är jag och alma lediga på fredag igen, mysigt. sen jobbar jag hela helgen. segt. men snart blir det var tredje helg istället så vi kan ha lite familj oxå.
god natt

igår var vi lediga.

och det var himla skönt, jag var uppe kl 05.00 och så kom tobbe och hämta så vi kunde vara på träningen som började 05.30. ahhh det är så jäkla gött när man står i duschen kl 7.30 och tvättar bort svetten, då känner jag mig sjuuuukt duktig:)
på lördag skall alma med på träningen, mycket musik då och det gillar hon ju.

sen mötte vi upp vännerna och fixade lite ärende och fikade sedan. mysigt. det är så kul att alma verkligen gillar mina vänner, skönt också att hon fungerar så lätt med dom. sen kom pappan hem och vi hade besök av lite folk som kommer hjälpa oss med diverse saker. kändes riktigt bra, sympatiska människor så det blir nog fint tror jag:)

idag är det simskola för den lilla och jag skall spendera pengar på ett me&I kalas. I love. så är det helg snart igen och jag är LEDIG, vilken fest. skall höra med far min om vi inte kan äta där en av dagarna, hade varit gött. skänt att slippa tänka på mat.

just det, jag får ju inte glömma, igår så ville inte alma komma till ro på eftermiddagen, så frågade jag om hon kanske ville sitta på min rygg, det ville hon, så hon valde en sjal, hoppade upp på min rygg och SOMNADE! sååå mysigt, det var längesedan.

 




så var jag tvungen att prova och platta hennes hår. haha. fina lilla alma!

vindruvor i näsan..

morgonen började strålande med att alma kommer inte till oss, ombytt, ny tröja, ingen blöja och byxor och trosor i handen som jag fick hjälpa henne på med. så stor hon har blivit, kan själv ta sin pyjamas och ta på en nya tröja och sen nästan klara av byxor och trosor. duktiga lilla.

sen har jag jobbat hela dagen. snart är det bara var tredje helg och det skall bli sååå himla skönt, hatar verkligen att jobba helg. 

barnafadern och barnet kom och hämta mig på jobbet , så handlade vi lite och sedan bar det av hemåt, alma petade lite i sin näsa som vanligt och verkade dock lite extra besvärad. 
när vi sen kom hem så lutade hon sig bakåt och lampan lyste in i hennes snok, då ser jag att det är tvärstopp i ena borren.. så började vi operera med en pincett och ut kommer en jädrans liten vindruva. herregud är allt jag kan säga.
lilla fisungen alltså. men hon skratta som vanligt.