husvagnen

nu, nu har vi varit och tittat in i mammas nya lilla skötebarn. lilla söta husvagnen. naw. så fint så fint, känder nästan som att komma in i en helt vanligt lägenhet. varför har folk det så fult "hemma hos sig" när man verkligen kan göra det så himla mysigt.

solen sken på oss och alma och kristian badade fötterna i havet. mysigt.

jag frös som vanligt men med en extra tröja på så gick det också bra. najs.

ikväll sitter jag och min kära och försöker få ihop vettig musik till bröllopet. yeeey, så fett det kommer bli. hoppas verkligen att folk kan känna att dom är på VÅR fest. vi kör på vårt vis liksom. roligt skall det bli.













turboblogg

har verkligen varit sämst på att uppdatera och idag har jag inte speciellt mycket tid heller. slänger ihop lite...
midsommar var supernajs, firades i glada vännerslag här hemma med barn och annat pack.
sommar semestern diskuterades och vi kom väl fram till att vi får flytta newyork till våren och satsa på en tour de europa i bil nu i sommar. målet blir väl att så sakta ta oss mot italien och säga hej, med lite pitstops på div platser. det blir mysigt. kristian slipper åka bil hela vägen, han får lyxen att flyga en bit. wohooo för honom.

det blir nog bra tror jag.

sen hade vi avslutning på simskolan, så var det slut för denna terminen. börjar till hösten igen.







så, nu är det frukost.


äntligen

nu har vi fått ny dagisplats, alma har fått en plats på malmö montessori skola. jippi. det känns verkligen väldigt bra. fast det blir lite längre på morgonen och så, men jag tror det blir bra. bättre än vad det är nu iallafall. så det blir fett.

det verkar oxå som det har löst sig med boende för en eventuell semesterresa i sommar. nu skall vi bara hitta en biljett som nästan är gratis. så om någon hittar så hojta:)

vad som gäller annars är att jag fortfarande är sjuk. not cool. ingen träning.. wä, kryper snart ur skinnet. men va fasiken. får jobba på att bli frisk.

saker börjar dra ihop sig inför bröllopet. ojoj. lite kvar att fixa, men det skall nog lösa sig. tids nog.
almas klänning kommer bli så sööt. ja, det kommer bli fint. själv hittade jag skor på tradera, sweet. 86pix plus frakt. i love. tack dana för hjälpen.

imorgon är det krismöte på det nuvarande dagiset, kommunen har väl kommit på att dom kostar för mycket pengar.. ja, det skall bli intressant och se vad dom har att säga.

Mycket som skall hinnas med imorgon. jobbigt läge. rea på marty, 30% imorgon, bra om man hittar en outfit då. passa på när det är liiite billigare iallafall, hämta ringar, titta på fotboll, hämta bilen, gå på krismöte.. allt inom 90 min. tror ni jag hinner??? mycket tveksamt, får kanske flytta något till onsdag.




lite ute..

vi fick ta en liten promenad iallafall, fast vi är helt nere.
så alma tog sin nya älskling och jag fick följa med på en kort, kort runda och sen hem igen.


min hals har riktigt fuckat upp sig och almas ögon rinner en del. hon är också svullen i halsen, hoppas det går över snart. vill någon komma förbi med lunch till oss imorgon så är ni hjärtligt välkomna.

sjuka..

wä, jag och alma har blivit sjuka och får äran att vara hemma ett tag. båda är tjocka i halsen och alma har fått ögoninflammation. stackaren.
igår var jag i husvagnen, haha vilken liten söt sak. upp med förtältet som pajjade på sina ställen, men som tur är finns silvertejp. där kommer vi nog spendera ett par dagar i sommar om bara solen orkar titta fram.

alma och kristian har sovit borta i helgen, sovit hemma hos martin, det tyckte nog damen var spännande men uttröttande för hon har varit helt slut sen dess.

nu ligger vi i soffan och myser och kollar på shrek, hinner nog bli en del film innan vi är friska.

intensiva dagar!

så nu börjar verkligheten komma tillbaka. det har varit nästan 14 dagar i total förvirring. Förra veckan hade vi workshop med capoeiran, 7 dagars intensiv träning, hemma vid 22.30 på kvällarna för att sedan hoppa upp och vara pigg och glad på skånemässan. för givetvis sammanfaller allt man skall göra. så vi hade en mega monter på mässan och flyttade ut jobbet där istället.
jag var tvungen att passa på och fynda lite också på mässan. en affär från ystad hade utförsäljning, 70 %, bara massa märkeskläder till barn och ungdomar. det var burberry, gant, oilily, timberland och en massa annat fint, så jag kunde inte låta bli. kassen slutade runt 1000lappen och då var den fyllld med saker. i lööööve rea:)

http://www.sixson.nu/

roligt men mycket jobb. men jag hade gärna alltid jobbat på projekt.

workshopen avslutades med en batisado i EOS hallen i lund, alma var med och var mycket engagerad:)

efter dessa dagar av slit så åkte jag och jessica utomlands. vi drog till danmark med en liten avstickare till tyskland. hur mysigt som helst. två dagar med strålande sol och en dag i regn. en supermysig stuga med gräsmatta och allt, det passade våra stadsbarn. helst ville dom titta på fishy eller bolty som Amy så fint kallade filmerna, men vi lyckades lura ut dom till getterna och lekplatserna.

stackars Amy var otursförföljd och slog sig typ tusen gånger, som tur var blev det aldrig riktigt allvarligt.

vi badade massor också och alma har blivit ett riktigt baddjur. hon är som en vilding i vattnet. så mysigt och se att hon känner att hon har kontroll.
ikväll är det simskola och sedan lite mys med elisabeth, det var bara hundra år sedan sist.


nu är det jobb igen, skall bli intressant, har blåsor på fötterna efter träningen i morse. ajajaj.