liten skosamling.


snart börjar dagis igen.

nu börjar sommarens semester vända mot ett slut, jag och alma har en vecka kvar som vi skall försöka njuta av solen så mycket det bara går.
Sommaren har faktiskt varit himlans bra. inledning med en kanon festival med perfekt väder och mycket trevligt sällskap och bra musik.
fortsatte med två veckor i Florens. solen var även där så vi fick ladda med en massa ny energi och lugnt och skönt så levde jag och alma i lugnan ro.

som vanligt var hon super duktig på planet bådde ner och upp. ned resan var inte helt rolig, typ 10 timmar försenat och en tur till stockholm innan vi väl var framme i florens. alma var hjälte och helt lugn hela tiden. tack vare den där hemska förseningen så fick vi en gratis resa, så det lutar åt att vi kommer ta oss till florens med hela famlijen i höst. skönt att kunna resa med kristian också.

väl hemma hade jag beställt sol för att kunna njuta lite till. så nu skiner solen på oss, vi var på stranden idag med caroline. super skönt, jag badade tillochmed. alma kan ju sitta i vattnet tills hon skrynklar ihop till ett russiin helt och hållet. hon bara älskar det.

imorgon kör vi ner till trelleborg och hälsar på familjen där nere.

till helgen gifter sig Jens och Maggan, skall bli så himla roligt att gå på bröllop igen. mormor passar alma med hjälp av margareta och nonno. skönt att dom kan ta henne.

på måndag börjar alma dagis igen och jag börjar jobba igen. både bra och dåligt. skönt att ha ledigt i solen, men det är väl slut snart..

nästa helg fyller kristian 30 år. gammal man:)




















lite bilder från roskilde. skall göra ett nytt inlägg sedan med bilder från florens och iron maiden som vi också besökte i sommar.