milamässa, göteborg och barnuppfostran...

ojojoj, mycket händer det här i hemmet.
i helgen var vi i göteborg, jag, alma och elisabeth, vi hälsade på kära emeli som jag har saknat så och scandinavium med hästar och hundar och allt annat som finns att erbjuda där.

lilla damen har lite förvandlats till ett monster mellan varven. hon rivs och slåss som en galning. jag har inte en aning om vad jag skall göra för att få henne sluta. försöker prata med henne och förklara, det verkar som hon förstår men så är hon där igen och river mig i ansiktet.

jag är övertygad om att hon lär sig rivas på dagis, flertal gånger har hon kommit hem med stora rivsår i huvudet, så det är väl det som gör det. skit också.
jaja, vi löser nog det också.

annars har hon börjat prata väldigt mycket och det är så himla mysigt att hon berättar massa saker. hon frågar om mina vänner, carro, åsa, fanny.. eller sanny som hon säger. martin säger hon jobbar och rikard bara tränar:) hon är för rolig.

nu blir det bildbomd..

alpaca djur på milamässan.


damen somnade på sin tripptrapp när vi färgade håret, allt för att inte gå in i sängen..




alma friserar lilla sissi

hon är såååå sööööt!!!

gonatt glada vänner

lite snö

fick vi allafall njuta av imorse. Solen var så skarp att vi knappt såg något. men Alma var glad över att vi åkte till stallet även om hon inte fick rida idag.
jag bara känner så gärna jag skulle vilja ha mycket pengar, jobba lite och spendera en massa tid i stallet igen. hoppas det kan bli så en gång i framtiden. jag skall iallafall köpa en lite häst till alma när hon blir stor nog.



idag mår hon iallfall mycket bättre och snart ska vi köra till väggarp för lunch:)

liten sjuk o söt

stackars alma är sjuk igen.
ingen pulkaåkning i det fina vädret och ingen långpromenad för oss.. buhuuu. stackaren.

hästar

igår lyckades jag få med mig hela familjen till stallet, så mysigt. pappa k var inte lika peppad men han hjälpte till och stog ut.
alma som varit så rädd innan, var fortfarande rädd men mindre rädd, hon vågade rida lite, till min stora lycka:)



till och med sessan var sugen på att titta på hästar.

alma är nu sjuk IGEN. tydligen hade dom bara varit ett barn på dagis i fredags.. Kul. alla säger den glädjande kommentaren "det är första året..." personligen tycker jag att man borde få reducerad dagisavgift när barnen ändå aldrig är där.. men det får man väl aldrig igenom.

nu är det dags att vårda lilla barnet.



längesedan!

ta i trä men alma har kunnat gå en hel vecka på dagis. otroligt då hon brukar vara sjuk minst en dag. men det är ju bara och tacka. dock hostar numera hela familjen och nyser lite omvartannat. men vi överlever.

inte mycket roligt har hänt. vi var och simmade igår och nu verkar hon ha fått tillbaka glädjen för att simma, det gick riktigt bra igår. så klart är det uppehåll nästa vecka, sportlov, lyckliga den som får ha lov hur som helst. man kanske skulle bli lärare?!

imorgon bitti skall jag ut och rida, mysigt. kallt och hög luft, perfekt.

alma och hennes kära fader skall tvätta. stackarna.

nä, vi mår iallfall bra och jag skall försöka uppdatera lite oftare.
Alla hjärtans dag imorgon, vilket jävla jippo rent ut sagt. sköt om er.

sjukt barn..




nu är damen sjuk igen.. ohh jag blir så trött. stackars lilla alma. dom sa lite "upplyftande" att det första året på dagis är dom sjuka hela tiden.. men anna, det blir bättre. vet inte om det värmer så mycket, varken för mig eller för den lilla alma.

nu har vi iallfall hämtat vår fina bil. jippi. känns nästan som en dröm som gått i uppfyllelse, att ha en nästan ny bil. lite materialistiskt, men va faen. det är kul juh. kan man så ska man, det är vårt mål:)

men nu blir det till att spara inför sommarens bravader. men dom har ju bra rea på www.litencorrelin.se så jag måste bara köpa lite till alma, man måste ju få en liten present när man är hemma och sjuk.