Barn och hund



en vanlig syn hemma hos oss.. slött i soffan med barn och hund överallt!

MeandI

Ja, nu kör vi igen, i hopp om att folk har mer pengar och mindre sjuka barn så tar vi den 4Mars Kl 18.30 hemma hos oss.
Ni kan väl bara osa till mig senast den 1mars, nu är jag ute i god tid så anteckna så ni inte missar nya fina vår kollektionen;)

Annars är det ganska jobbigt här hemma, alma är sjuk, kräkte halva natten och nnu har hon slutat kräka men nu rinner hennes näsa som aldrig förr..Men som vanligt är hon tapper och glad ändå. Lite gnäll men det får man väl ta antar jag..
image303
alma gosar lite med sin kompis casper.

Fortfarande inget nytt ang. förskola, men från måndag får jag väl ligga på som bara den.
Någon som har tips på bra saker att säga för att få henne att fatta, jag ska försöka få mitt jobb att prata med henne, de kanske hjälper.

jo tack, saker går framåt!

ja, det får man säga. Alma är har lärt sig klättra och slår sig mer än någonsin. Hon är sådär lagom skrikig och gnäller faktiskt mer än vad som kan tyckas nödvändigt.
Men jag umgås med henne så mycket det bara går, för att försöka kompensera att jag skall sätta henne på dagis...Än har vi inte fått någon plats, men får börja tjata lite mer så fort jag vet när jag börjar jobba. Men vilken surkärring som sitter på den där tjänsten här i malmö. Vill mest bara be henne fara åt helvete, men då blir vi nog verkligen inte prioriterade..hmm.

Idag var vi på besök hos Sofi i Lödde, jag lyckades köra fel ut dit så vi tog en fin omväg runt kävlinge. Men till slut kom vi fram. Jessica och Amy var oxå med. Mysigt har vi haft det.

image301
Amy och Alma gosar lite.image302
så snodde hon Amys napp...

Nu är det dags för ynket att sova och vi skall njuta av handbollen.



Sjalbarn???

image300
tror det vore mysigare i en sjal:)

Gott nytt år

vi firade den där dagen då alla skall vara lyckligare än någonsin. vi var hemma hos martin och åsa i deras fina hus. allt i goda vänners lag. mycket mysigt med massor av god mat och gott vin. mums.

vi sov över, det kändes nästan som semester. mmm mys.

vi har dock kommit på en sak, att det är länge tills vi kommer skaffa hus. det är ju SÅÅÅÅÅ kallt. det är ju klart att det är ju ganska oekonomiskt att värma upp 5 rum när man kanske använder 3. mysigt var det iallafall. alma var så fin så fin, ja hon var säkert finast på festen.

Liten bildbomb
image293

image295

image296

image297

image298
tolvslaget...

image299
bakismorgonen efter...


en annan kul sak är att jag har fått nytt jobb, kvar på ICA men en helt annan tjänst. roligt fast ledsamt. alma kommer få börja på förskola mycket tidigare än vi hade planerat och jag känner mig typ som världens sämsta mamma som skall lämna bort mitt barn. dessutom blir det så här panikartat så jag vet inte, hon får väl en plats på den där förskolan som inga andra barn vill gå på...buhuu. men det är ju för något bra. eller?

god fortsättning till alla!