lalandia here we come!

äntligen efter en vecka som jag slitit, tränat, jobbat, fixat och donat så får vi äntligen lite semester. imorgon åker vi. alma och jag tillsammans med jessica och amy. det kommer bli riktigt mysigt.

så nu åker vi utomlands ett par dagar. ha det så mysigt i sverige:)

På ribban i regnet.

så idag var det den dagen som jag har längtat till ett tag. allt som krävdes var att regnet skulle hålla sig borta.. men som vanligt i sverige så kan man inte räkna med att det skall vara fint väder. så det blev regn.. men vi fick se lite hästar iallafall och en och annan kanin som hoppade.
vi stötte även på en mycket välklippt pudel. alltså dom där hundarna är för roliga.

olivia med familj var också med en liten stund och lille bebisen har vuxit till sig nu och har numera strl 50:) wow.
alma fick vara bebis en stund och hänga på min rygg, det är supersmidigt att ha henne där, ibland önskar jag att kristian kunde bära mig på ryggen så jag slapp gå!

annars försöker vi rädda sommaren och kanske ta en liten semester, så tiden går snabbare:) men än är inget bestämt.







Ja, det var denna dagen. nu har mannen lagat mat så nu blir det äta för hela slanten!



ledig helg och det e Najs

idag har jag varit ledig och kommer vara ledig imorgon också. det är riktigt, riktigt skönt. i morse tog vi det lugnt, gick en promenad till affären och köpte bullar, åt god frukost.
sen sprang jag iväg och tränade och alma fick idag stanna hemma, annan tränare så jag viste inte om alma var välkommen, men det hade hon varit. jaja så är det.
på lördag är det stor uppvisning och lite hallaballooo så jag tycker att alla som kan skall ta sig till EOS hallen i lund och titta.för mer info ta en titt här
www.capoeriamalmo.se ( vet inte hur jag gör det till en klickbar länk...) skitsamma.

imorgon skall vi titta på hästar på ribban. hoppas verkligen solen håller i sig så vi kan hänga nere vid havet och njuta. ahh det blir mysigt, måtte det bara låta bli och blåsa...

nästa vecka är det verkligen fullt tryck för mig. det är skånemässa och vi har en stooor monter där. jag kommer jobba MYCKE. tråkigt, inte mycket almatid, men det får jag ta igen sen, för då blir det lalandia för hela slanten. det blir fett. imorgon skall jag på jakt efter nya badkläder till henne. hittade faktiskt söta på jobbet, kanske får bli sådana.

fixa och dona..

ja mycket sånt nu. idag har vi varit och kollat på våra ringar som är KLARA!!!! ahhh så himla fina. står i fönstret hos Ingrid Trilk, vi är verkligen så himla nöjda.Wow, känns sjukt.
har fixat och donat en del idag, varit och kollat på lokalen tillsammans med min far. kristian jobbade bara halvdag så han fick också ta del av dagens bravader. nu sitter vi och försöker sammanställa en massa bra saker.
Alma har precis hoppat i säng, hon har fått lite nya kläder idag, Jackpot och timberland och en massa andra bra barnmärkeskläder/skor till typ halva priset. då kan jag inte låta bli att shoppa. K passade på att köpa billiga helly regnkläder, nu när han skall ut och cykla på sin fina cykel i ur och skur:)

imorgon är det röd dag vilket betyder att det inte blir någon simskola, till almas förtret. hon har verkligen börjat blomma ut på simmet och det är så himla roligt och jag är stolt att vi har stått ut all denna tid som hon bara velat sitta i kanten och tramsa.nu hoppar hon som en galning och vill bara dyka och flyta hela tiden.


damen pratar mer och mer och snabbt utvecklas det nu. så roligt. snart är det 2 och ett halvt års kontroll, då får vi domen. får se hur långt bakom hon ligger i talet. jaja, det går framåt och det är väl det viktigaste:)

snart är det lalandia som gäller för oss med jessica och hennes lilla amy, riktigt mysigt skall det bli.

sist men inte minst, ni som inte osa:t, gör det, jag vet att det inte är för sent än, men vi planerar ju för fan;)

Loppisarna är riktigt igång och lyckan är total!

äntligen är det ett riktigt bra tecken att sommaren börjar närma sig.. Loppisarna krigar om helgerna och ddet är svårt att komma först till allt. i helgen fick vi hålla oss till en, burlövs ryttarförening hade och vi fyndade lite. hittade ett par fina gummistövlar till damen och en ljusstake till bröllopet.
roligast var nästan att dom hade ponnyridning och jag lyckades tvinga alma att rida en runda. 
folk blir alltid lite chockade och tycker nog jag är lite elak när det kommer till alma och hästar, jag tvingar henne och det står liksom inte i min panna att hästar är faktiskt något jag är riktigt bra på:) Så hon överlever nog. 
Väl upp på hästryggen var hon riktigt nöjd. den lilla ponnyn hette Heman och påminde väldigt mycke om en lite ponny vi hade när vi var små som hette Kiri. Gulliga små djur.



mamma emailade just över lite bilder, blandannat en bild på mig när jag antagligen hade blivit itvingad i iskallt vatten någonstans.. buhuu se som jag lider:)



nästa helg är det loppis i skabersjö, jag tipsar alla om att åka dit och fynda. det kommer bli fett.


alma har fått lite nyheter i sitt rum. en egen liten william, en spis och en strykbräda. nu börjar det bli riktigt fint där inne. men än är det inte klart, måste riktigt ta mig tid att fixa. kanske i morgon efter jobbet, eller onsdag när jag är ledig. vi får se.

sessan skall försöka bli med barn igen, så hennes pojkvän har flyttat hit för ett tag, så är det någon som är peppad på valp, eller någon som vet någon så hör gärna av er. blir det valpar så blir dom garanterat fina och vi vill inte bara sälja till vem som utan har gärna någonslags connection till dom små liven.
det blir samma pappa som förra gången och dom är sååå kära och pussas och myser. 



nu kallar sängen.

jag måste vara sämst..

ja att uppdatera här har inte blivit min starkaste sida. jeje, nu kommer det lite iallafall.

solen har ju varit framme ett par gånger och det firade jag och familjen med att vara i solen så mycket det bara har varit möjligt. vi åkte till småbåtshamnen och hängde, världens bästa häng. skönt, en dag var fanny och richard med och en annan gång var ameli med och hennes lilla hund. sessan och hunden började bråka och sessan förvandlades till en varg. jädra jycke. jaja det gick bra iallfall.