det blev inget flyg men lite skog..

vi skulle ha flygit idag, utan flygplan, bara med typ vingar. men det var alldeles för blåsigt ute så vi kunde inte. så himla tråkigt. men men, så är det ibland. får se om det blir iår eller nästa. kanske blir lite kallt nu, vintern är ju nästan här. skit kallt.

hur som helst så åkte vi till veberöd istället, sen en promenad i underbara björnstorp. Sessan, Alma, mormor, mamma och jag. men nu är det så himla kallt ute. känns så tråkigt. jag vill bara ha sommar och sol hela tiden.













sen igår var vi på cirkus cirkör, fantastiskt ända tills det som inte fick hända, hände..en av flickorna i uppsättningen hoppade på någon grej som var med, gjorde en volt och landade på huvudet. föreställningen fick avbrytas och alla fick gå hem. snacka om antiklimax..ambulansen kom och allt var lite kaos. så hemskt för dom. hoppas bara det gick bra med henne.



alma hjälper gärna till med disken. finaste lilla.

vinterkläder

ja då har man köpt nya vinterkläder till den lilla damen, lika bra att vara ute i tid så inte allt hinner ta slut. nu är det iallfall fixat. skönt.

alma är sjuk den lilla stackaren, hon har fått feber igen så det är vila fram till måndag så hoppas jag verkligen hon och alla andra barnen på dagis är friska då för nu har vi inte tid och ork med mera sjukdom.





finaste lilla älsklingen!