skrattande kalven

den lilla damen skrattar så mycket. de är helt underbart mysigt. man glömmer att hon skrikit direkt när man tittat på henne och hon skrattar. så guuuliiiig.
jag har köpt en ny kamera idag. känns mycket bra.skall ladda batterierna nu och sedan blir det fotografera av. idag har jag meddelat dom tilltänkta faddrarna att dom får den ärofyllda rollen och dom tog de väldigt bra och blev mycket glada.skönt.
på bordet

Kommentarer
Postat av: anso

tjoflöjt faderittan fittan!!! (hähä)
ska vi försöka få till en liten bebisdejt er mossor emellan? jag kan vara en hossa istället för en mossa. min mamma brukar ju säga att jag är en "jäovla hoooossa!" hähä...är ledig den 1e, sen den 5, 6 & 7e. kan det passa damerna? föresten så måste miin dator besöka doktor krischan snart om det kan tänkas. drar med den nästa gång jag kommer på besök i er fina lya. hälsa honom att jag betalar miiiikket braaaa i tacksamhet och eventuellet en bit godis eller två. ;) är jag på generöst humör slänger jag in en klapp på kinden & en kram i erbjudanet...:) nu ska jag strax gå & ta hand om mina tanter & gubbar, vi hörs baby!! pössen & s-ham-h-lag-het!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback