snart jul..

..och regnet skryter med sin närvaro.
var ute igår och köpte julkläder till lilla äppleskrutten. sorry kusin, hon har tagit över ditt smeknamn, men kanske känns skönt att vara 16år och slippa bli kallad skrutten.

De blev iallfall en liten klänning med ett fint äpple på magen, de är ju nästan som en nametag. klänningen skall kombineras med en vit liten body och ett par små vita strumpbyxor.
Blir säkert hur fint som helst.

Var på mormors jobb igår för första gången, bytte lite blöja på skrivbordet för att lämna lite spår liksom. hade även läkarbesök igår, skönt nog var hon hur fin som helst, inga fel att klaga på, hon har ju fläskat på sig rejält nu. De måste vara tack vare DIOR!!

dior
nappflaskan som göder henne;) tack joel och ellen.


Nya rön från doktorn, nu skall hon tydligen ligga så mycket på magen som bara möljligt, då kan tränar hon upp sin nacke snabbare så hon kan lyfta huvudet själv tidigare. Alla dessa olika tips och råd. snälla JT, bli färdig läkare snart och stanna i skåne så vi kan ha säker sjukvård.

mormorsjobb
på mormors skrivbord

babbo
på nonnos axel, hemma hos nonna

Sist men inte minst, årets julkort....
julkortet

God jul så länge.

Kommentarer
Postat av: cecilia

Hej på er vår charlie e ju oxå jätte lätt så det är kanske så att barn nummer två för oss blir en riktig liten devil hrmmmm tål att tänkas på... nä skämt og h sido jag tror att e man coola som föräldrar och inte jagar upp sig för mkt så tror jag att barnet känner av denna harmoni, eller så har vi bara haft en enorm tur med Charlie han är välskapt frisk och sover hela natten och e go och glad då han e vaken alltså en harmonisk liten spelevink...Ha det så gott cecilia och charlie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback