upp till bevis..

jadå, visst klarade jag provet att intensivamma i 2 dygn. Ush de var ganska jobbigt men som tur är, är Alma duktig på att suga så mina tuttar klarar sig utan större sår.

Men jag vårdar dom väl oxå!!

Kom just hem från BVC, hon hade gått upp 100g på 3 dagar. Kanon. Fortsätta och amma så här, alltså under dagtid och så är det ny vägning på måndag igen. Har hon fortsatt att gå upp så bra då så kan vi träffas lite mer sällan. Alltså jag och BVC!

bad

Jag fick faktiskt en klapp på axlen av sköterskan för hon tyckte att jag var en sån lugn mamma. Hon tyckte att vi var super föräldrar. De mår man faktiskt bra av att höra, för man känner sig ganska B:ig (och BIG för den delen) mesta delen av tiden.

I gårkväll hade hon en ny skriksession, hon chippade efter andan, den lilla stackaren. Inte ens pappas gymnastik hjälpte.
Annars är de en riktigt bra grej för barn som har magknip, att ha dom på rygg och böja benen mot magen så de blir som att man för knäna mot hakan på barnet. Magen blir masserad och dom pruttar och rapar som bara den.

Ögat är ganska mycket bättre, i två dagar har de nästan bara kladdat på morgonen, sedan fint under hela dagen. Skönt. Synd om henne om hon inte skall kunna öppna det som vanligt.

Fick klartecken idag att jag kunde ha med henne till affären, så jag kan handla mat. Kanske inte i rusningstid men lite lugnare stunder på dygnet. Jag som bara är hemma skall väl klara det  fin fint antar jag.

döskalle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback