jesus, gud och alla hans polare..

ja, de blev vi informerade in lördags. dop. fint, visst var det. men de där med kyrkan är inte riktigt min grej alltså.
skrutten var duktig, hon var nästan tyst hela tiden, förutom när det hände en liten insident så de blev skrika av. kort och intensivt.
nästa gång är de vår tur. ja dock inte i kööörkan..men de skall nog bli mysigt.

fick ny vagn idag, en fin, snabb, stadsvagn. perfekt att ha när man skall ut på snabba rundor. tusen tack nonno och nonna.

första ölen på uteservering är intagen. möllan, solen, indisk mat (inte till Alma) trevligt sällskap och kall öl. mums. skrutten låg nerbäddad, mysigt och varmt i sin vagn. hon sov så gott där att vi lät henne ligga kvar i vagnen när vi kom hem. skulle oxå vilja sova i en vagn. varmt och mysigt ju.

fick höra igår att man tydligen skall ha små pinglor på barnens strumpor, annars vet dom inte vqr fötterna är... hmmm. alltså alla sånna saker, är de för att barnen snabbare skall lära sig eller KLARAR man sig inte utan??? ja tror de går hur bra som helst utan.

Eller??polo

Kommentarer
Postat av: tant anso

eftersom jag fortfarande har en tendens att snubbla över mina egna fötter (särskilt på fyllan, erhm, hehe) så måste mina föräldrar ha kört på utan pinglor..fast å andra sidan, så klumpig som jag är så hade det nog behövts stora ko-skällor för att jag skulle bakanta mej riktigt ordentligt med mina båt-stora fossingar..;)

2007-04-02 @ 21:48:17
Postat av: Bunny & Ebba

Pinglor på strumporna! Ja det hade ju inte jag när jag var liten, och se hur bra det gick hehe. Låter ju galet! Ja man får höra en massa konstiga saker som man bör eller inte bör göra....
Ha det gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback