sprutan..

idag fick den lilla skrutten en stor spruta i benet. ett rejält grepp om hennes tjocka lår och in med den långa nålen.. buhuuu..
men som vanligt var den lilla hjälten så duktig och pep bara väldigt lite och sedan var det bra.

hon väger numera 5622 g och är 60cm lång. hennes huvud mäter 40.2cm, så hon har ingen vattenskalle!

hon hade valt sina finaste kläder idag, sin lilla RL pikè och fina bruna byxor till, men givetvis var hon tvungen att kräka lite på tröjan direkt. men som tur är har vi tvättid typ nu.

Inatt somnade hon ca 21 och sen sov hon, hon sov helt ostört fram till kl 06 imorse. gud vad skönt. tänk om de hade förblivit så. men jag tror att ju mer vi hittar på under dagarna, ju bättre sover hon på natten. fast hon sover nästan hela tiden om man kör runt i bilen och så. men de är väl mycket intryck osv.

Imorgon är det simskola igen, tänker minsann gå dit fast jag är lite snorig. missade ju förra gången och de är INTE möjligt att jag skulle smitta nu. har varit så här i över en vecka ju.

Nu får jag väl ta hand om de lilla spöket, hon gråter som en liten fågelunge. kanske chocken efter sprutan...

glad groda


cirkusen


simmerskan


ballerina
ballerina byxor;)

Kommentarer
Postat av: tant röv

tjofaderittan! vad bra att hon tog det lugnt med sprutan..skönt med armoniska barn juh! ;) skönt att höra att ni verkar må bättre..pussar på er darlings!!

2007-02-12 @ 13:21:24
Postat av: Piri

Fényképről-fényképre lehet látni, hogy milyen sokat fejlődik a pici. Egyre értelmesebb a kis tekintete, és látni lehet, hogy milyen szép és aranyos pici lány. Puszi. Piri

2007-02-12 @ 17:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback