Alma hjärta Charlie

igår var vi på besök hos charlie och hans mamma cecilia. han är så stor. men bara 8 mån. skall min lilla plutt bli så stor om 6 månader??kära nån.
men han är ett riktigt charmtroll den där charlie. han har en kompis som dom kallar svarta faran går även under namnet Spex. han gav alma ett par rejäla kyssar. lika glad är hon för det.

dom hade någon super variant på nappflaska, DR BROWN, tydligen mycket bra för barn som lätt får kolik eller har problem med dom vanliga nappflaskorna. den är lite större och lite klumpigare men slipper man ett kolikskov så är man säkert helnöjd.
hos cecilia
cecilia och alma

charlie
charlie

väl hemma igen så passade alma på att gnälla och gnälla och gnälla lite till i ett par timmar. men som väl är så blir hon mycket lugnare när man bestämmer att de är sängdax och släcker alla ljus och tv:n osv. så igår blev de andra natten i rad som hon somnade i sin egen säng. man kanske kan kalla de en trend. eller??
 
hon sov som en liten gris och vaknade först vid 04.30 och sedan vid 9.30 igen. de är inte så jobbigt att ha barn faktiskt

.glado
sjukt nöjd.

rumpnisse
rumpnisse??

Idag var vi( jag, kristian, sophia, mamma och margareta. givetvis alma oxå) och lunchade på ett mycket trevvligt ställe ganska nära hemmet. alma är redan en van restaurangbesökare och är ganska duktig på att sova sig igenom tillställningen. de är vi alla tacksamma för.
glada paddan


imorgon kör vi till lund, vet dock inte riktigt vad vi skall göra, kanske hälsa på tant manson eller kanske en vända till nevishög. mamma är på väg till snön så de är inte helt lönt att sitta i hennes hus då. men de ordnar sig aldeles säkert.

nu blir de nog blöjbyte, ser ut som de pressas på bigtimes här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag jobbar 13.30-21.15 imorrn,, men kom gärna förbi eb sväng ändå om dy vill så jag kan pussa ynket litta...:)

2007-01-13 @ 23:33:09
Postat av: Anonym

är det där en ida t-overall?

dr brown är helt okej, men att de hjälper mot kolik är väl en sisådär. iggy har dem...
de ska även hjälpa mot mellanör-inflammation och naturligtvis kostar de därefter

2007-01-14 @ 17:45:04
Postat av: lisa

Ida T som i märket.
http://www.idat.dk/

2007-01-15 @ 00:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback