äntligen lite snö

ja då, nu har de faktiskt kommit lite snö. gick en runda i parken och träffade ett barn som åkte pulka. ingen pulka för alma, hon kanske ska lära sig sitta ordentligt först!

vad som är intressant är tidningsrubrikerna som säger att akuten är full efter blixthalkan igår...är de inte samma sak varje år??att folk inte lär sig. jag förstår inte.
 
vi var iallafall ute och körde en sväng igår. inte för att känna på isen utan mer för att gå på möte. numera är äpplet också med i CISV. gäller att vänja sig vid att hon har en massa aktiviteter.

simskola idag igen. mysigt, men hon var inte riktigt lika nöjd med det idag som förra gången. efter lite bad, sedan lite skrik så tog vi en paus och åt lite sedan gick det hur bra som helst och vi avslutade på bästa möjliga sätt med en glad liten skrutt och väääldigt trött. hem och sova ett par timmar tills jag tvingade henne att vakna i förhoppning om att hon skall sova i natt. hon har varit vaken ganska mycket den senaste tiden så jag skall försöka styra hennes sömn lite har jag tänkt. de kommer antagligen gå ganska dåligt men värt ett försök tycker jag.

kristians moster kom till sverige igår så imorgon verkar de blir besök i lund för att hälsa på farfar och moster.

håll tummarna för mig att hon sover inatt och inte tycker de är superroligt att vara vaken istället. de har dock bara hänt en natt, men låt det inte bli en trend skutten.

simskola
simskolan med mina finaste badbyxor


trötter
så här trött blir man efter en simtur

riddaren2
mycket näsa här ja!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback