nya funderingar.

nu en fråga till alla våra vänner, bekanta och övriga som tar en titt här i bloggen;

jag och kristian diskuterar mycket om vi gör saker på ett allt för avancerat sätt, eller om vi har förändrats allt för mycket sedan alma kom. har vi "konstiga" tankar om barnavården eller verkar de fungera så smidigt som de bara går??
hör ju jämt folk säga att när nr 2 kommer så är allt så enkelt för man har gått igenom de jobbiga med nr 1.
om man nu tycker att nr 1 är ganska enkel, betyder de då att vi gör fel på någotvis. är de någon detalj som vi helt har missat??

SNÄLLA ni som kollar, läser, ratar, berömmer och pratar om och med oss, lämna en ärlig kommentar om hur ni ser oss som föräldrar. alltså, inte så att vi behöver någon som kammar oss medhårs, eller de är ju alltid trevligt.men era tankar som har slagit er när ni sett oss tillsammans med alma eller genom att läsa här. vad som helst. både bra och dåligt. vi vill veta.

hjärta
anna med zigenarbling på tanden och kristian med huggtänder.

Kommentarer
Postat av: anso

jag tycker att ni är bra föräldrar eftersom ni heka tiden har haft en liksom "cool" inställning till det hela. och det där mad att alla säger "vänta bara.." BYLLSHIT! visst, det är klart att alma kommer att bli trotsig o bråkig i perioder, men tänk inte på det nu. njut istället av att ha en snäll och frisk bebis och kramas hela familjen så ofta det bara går! /tant spread the löööv

2007-01-13 @ 23:36:59
Postat av: farfar

Hej på Er, glada föräldrar! Såvitt jag ser det, med tanke på Ni är bägge riktiga nybörjare, Ni klarar Er i den nya roller alldeles hyfsat! Bara att gratulera!
Farfar`n

2007-01-14 @ 11:57:09
Postat av: Nonno

Armoniska föreldrar får armoniska barn, det är ni ett levande bevis på. Ni gör ett bra jobb, sansat och lugnt, och resultatet är en sansat, lugn och gullig liten varelse som smilar dagen igenom.
Kram
Nonno

2007-01-15 @ 01:34:09
Postat av: Emsan

Det som inte dödar härdar. Kommer ni bara ihåg det så kommer det gå bra.

2007-01-16 @ 15:48:32
Postat av: sue

Roligt med alla bilderna på Alma som ler, en annan har ju bara sett den bestämda delen av det lilla livet. Visst är det kul att vara förälder säger jag med tre i facit. Jag minns bara att det varit trevligt inte speciellt tungt, mest i tonårstid..kanske fast det förträngs,, just nu njuter vi livet i björnrike utan ungar, hundar för det är skönt ibland men man saknar ju dem så en liten resedagbok är ju upprättad så att ni kan följa resan. KUL med babysimmet idag och jag tycker ni är lugna och tar allt i den tid som det behövs.. folk är bara lite som du sagt innan, hysterikask och allt skall vara så jobbigt, beror på ens egen inställning och hur man själv är och ni är ju influerade av oss.. hehe puss och kram mormor och moster Rosa

2007-01-16 @ 19:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback