Glad miDsommar

så har alma firat sin första midsommar. snart är alla storhelger avklarade. bara min födelsedag kvar. haha. ja ni som känner mig vet att den brukar firas med pompa och ståt.

hur som helst så var det midsommar igår och givetvis var damen med på kalaset. vi firade tillsammans med ösregn, martin och åsa. fast de blev ju nästan blå himmel innan solen gick ner.
vi hade intagit farfars uteplats och där var vi perfekt skyddade. väldigt mysigt.

mycket god mat och dryck. alma däckade vid 21. hon är inte lika bra på att festa som hon var när hon var yngre. hon börjar helt enkelt bli gammal.

men hon hann iallafall smaka lite på brödet innan hon somnade.

brödbordet

glad i
lite morötter och annat gott satt som ett klister runt munnen.

jag har kommit på att alma nog är lite avvaktande när hon träffar annat folk än vi. hemma så skrattar hon och lever rövare nästan alltid men så fort de kommer någon så är hon så allvarlig. så säger jag alltid att hon är så glad och busig. haha. den sidan visar hon aldrig ute bland folk.

tidigare i veckan träffade vi moster fia och kusin sanna. en snabb fika och sedan hem med trött bebis. alltid helt slut efter att hon träffat moster. man vet inte vad somkan hända när fia är i farten.

på stan me fia

speglen är min bästa vän
När fia tog fram speglen så var lyckan total. hon älskar ingen som hon älskar sig själv. även i hennes ledsnaste stunder så fungerar speglen bättre än man kan tro, ja ni ser väl lyckan i hennes ögon!

annars har hon äver provat att göra både number one and two på potta. hon har en sån fin potta som är som en liten anka så hon kan hålla i sig och klämma på ordentligt. ohh hon är så gullig.

pottan

quack quack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback