besök, bad, vår och söndrig blogg..

nu, äntligen kan vi komma tillbaka till verkligheten. eller ja, kanske inte verkligheten men vår lilla dagbok för oss och för andra.

Simmade själv idag, ett dyk, släpp och så simmade hon aldeles själv. bara en dryg halvmeter men dock hennes första egna tag. så mysigt, glasögon på så kunde vi se henne under vattnet.
när hon dyker ner så kniper hon med ögonen men efter bara en pytteliten stund så öppna hon och tittade. så himla roligt. rekomenderar alla att simma med sina bebisar. de är faktiskt hur kul som helst. fast de finns vissa saker man skulle kunna slippa så är de mysigt.

häromdagen strålade solen in. de var så härligt att vakna, kl 09.30 med solen rakt i ögonen. alma hade varit med på kalas så hon sov som en sten.

v?rblomma

upp och hoppa, ut och gå. ner med skrutten i vagnen, bort till systar och brödrar, köpa frukost, semla och annat gott. lovar att dom har dom godaste semlorna i världen.

systrar


efter en härlig promenad i solskenet gick vi in och åt god frukost. snart är de dax för smakportioner för skruttis så då får hon också smaka på lyxfrulle!

mm

barn



idag kom max på besök. roligt att träffa honom igen, lika mysig som vanligt. den dagen han är klar så skall de flygas så det står härliga till.

annars så har den planerade italien resan åkt rakt ner i toaletten, då bolaget vi bokat med kursat så känns det sådär roligt.
vi pratar om att spara en massa och försöka åka lite längre kanske till hösten. kanske tar en liten weekend till Firenze bara för att visa upp Alma och hälsa på lite, men ja, ännu är inget bestämt. bara vansinnigt retligt att våra planer gick i botten.

oj, höll på att glömma de viktigaste. tror att hon håller på att få tänder. det dräglas, "bits", sugs på läpparna, och bajsas små "stenar".visst hon är bara 4 månader, men vissa föds ju med tänder.

NI som har barn, när fick dom och tänder och hur märkte ni det lilla kalaset?!?!?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan bara instämma att södra sveriges godaste semlor finns på "Systrar och bröder"! När får vi se den lille pluttens små simhopp? har ni en liten vattenkamera? man är ju lite spänd annars får jag väl ta mig ledigt en tisdag och sticka med som den värsta papparazzi jag är.Mormor

2007-03-06 @ 23:11:38
Postat av: Lisa (und das Iggy)

Iggy börjar redan få. det märks mest i blöjan och att hon dreglar som få.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback