bus och annat

alma är full med bus. två år och bara helt vild. hon pratar, eller ja, pratar. jo man förstår henne, men inte så mycket ord. men det kommer mer och mer.
vi var och simmade i torsdags, pappa fick simma med henne för jag är kroniskt förkyld och vill inte hoppa i vattnet då. Men det gick bra, hon gillar det så mycket. mest gillar hon att bara vara i vattnet, inte så mycket att göra tricks och så, men att simma runt i det ljumna vattnet är hon fullt nöjd med.





ohh hopp!

ja nog om simskolan.

Vi har varit och tittat på ett nytt hus. riktigt najs, just utanför lund. så nu är man där igen, skall vi eller skall vi inte slå till. Ahhhh. alma får välja, vi frågar henne imorgon för just nu sussar hon sängen så gott. vi har nämligen varit hos jessica och amy och busat i flera timmar. så söta dom är tillsammans dom små liven.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/303273
ta en titt och kommentera gärna. klart att det har lite nackdelar med det huset också, eller inget på insidan, men utanför. uhr stor roll spelar det egentligen?!?! hjälp oss. inte bara sura miner tack:)

Kommentarer
Postat av: carro

jag tycker de e skit fint.. berättat om de för henke hela dagen igår. jag älskar bubbelbadet :D då kommer jag å lånar de.. hehe

Postat av: Lisa

Ser jättefint ut. Kram

2008-12-01 @ 09:11:21
URL: http://nogg.se/lisalundgren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback