fixa och dona..

ja mycket sånt nu. idag har vi varit och kollat på våra ringar som är KLARA!!!! ahhh så himla fina. står i fönstret hos Ingrid Trilk, vi är verkligen så himla nöjda.Wow, känns sjukt.
har fixat och donat en del idag, varit och kollat på lokalen tillsammans med min far. kristian jobbade bara halvdag så han fick också ta del av dagens bravader. nu sitter vi och försöker sammanställa en massa bra saker.
Alma har precis hoppat i säng, hon har fått lite nya kläder idag, Jackpot och timberland och en massa andra bra barnmärkeskläder/skor till typ halva priset. då kan jag inte låta bli att shoppa. K passade på att köpa billiga helly regnkläder, nu när han skall ut och cykla på sin fina cykel i ur och skur:)

imorgon är det röd dag vilket betyder att det inte blir någon simskola, till almas förtret. hon har verkligen börjat blomma ut på simmet och det är så himla roligt och jag är stolt att vi har stått ut all denna tid som hon bara velat sitta i kanten och tramsa.nu hoppar hon som en galning och vill bara dyka och flyta hela tiden.


damen pratar mer och mer och snabbt utvecklas det nu. så roligt. snart är det 2 och ett halvt års kontroll, då får vi domen. får se hur långt bakom hon ligger i talet. jaja, det går framåt och det är väl det viktigaste:)

snart är det lalandia som gäller för oss med jessica och hennes lilla amy, riktigt mysigt skall det bli.

sist men inte minst, ni som inte osa:t, gör det, jag vet att det inte är för sent än, men vi planerar ju för fan;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Verkligen roligt att ses idag! Att få röster på dem man bara ser i sin dator, haha! Kul att ni "fyndade" lite också!/Trebarnsmamman

Postat av: Tania o Ebba

Grattis till att ni ska gifta er. det var fan på tiden haha!

2009-05-20 @ 23:16:18
URL: http://ebbis.webblogg.se/
Postat av: Ollebulle med familj..

ja det ska bli riktigt kul med bröllop. du som inte dirket har vela, men det är riktigt kul och jag är glad för er skull:) ja simskola.. det är det med.. Vet du någon bra? Lill trollet är ju bara så söt..

2009-05-22 @ 15:00:55
URL: http://williamsfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback